Wollen Wanten Toernooi 2019: uitslagen voorronde week 1 en UITSLAGEN hoofdronde week 2: wie heeft DE WOLLEN WANT gewonnen?

08 maart 2019

In de eerste week zijn er al leuke wedstrijden gespeeld. En is er ook nog door een groep gezamenlijk gekeken naar de prachtige overwinning door Ajax, op dinsdagavond bleken er veel verhinderingen om te tennissen...
Op donderdagavond 7 maart werd vol goede moed begonnen aan de 4e speelavond van de voorronde. Helaas werd het weer heel slecht, met stortbuien en storm, waardoor de wedstrijden zijn gestaakt. Daarom hebben we wat moeten improviseren voor de indeling van de tweede speelweek van het WWT. Deze keuzes komen vooral door verhinderingen. 
Gekozen is dus om: 
  • Harry,  Lisanne, Chantal en Rosanne te laten degraderen 
  • Matthijs, Tynke en Inge (wordt in de 2e week vervangen door Gabriëlla) te laten promoveren 
UPDATE: In de tweede week zijn er wedstrijden gespeeld en ook enkele vervallen. Er is geimproviseerd vanwege last-minute afzeggingen, gelukkig waren er meestal wel invallers te vinden. Op donderdagavond is de prijsuitreiking gedaan en de Wollen Want is dit jaar gewonnen door Ans de Jong met de meeste games. Bij de heren had Gerard van Vuure de meeste games, doordat Ans er meer had is de wisselbokaal voor haar! De prijswinnaars van iedere poule ontvingen een €10 waardebon van Sport2000 en paaseitjes. 

Groeten van de ITC (Paul R, Erwin, Gerard, Gabriëlla)
2019 WWT hoofdronde 2019 WWT Voorronde uitslagen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43064395

Tennisbanen: De Krommert 146, Oosthuizen (0299-403070)

Secretariaat: Warder 80
1473 PE Warder