Start Wollen Wanten Toernooi 2019 per maandag 4 maart a.s. - Schema voorronde bekend!

26 februari 2019

Vanaf vandaag is het Wollen Wanten toernooi gestart, editie 2019. Er zijn veel aanmeldingen geweest dit jaar, er doen 40 deelnemers mee! (Denk om het meenemen van  €3 inschrijfgeld).

Let op: er is een nieuwe versie van het schema toegevoegd. Het verschil zit in groep h3 en h4 deze zijn op woensdag en donderdag omgedraaid!! 

Het toernooi duurt twee weken en bestaat uit een voorronde en een hoofdronde.  Zowel in de eerste als de tweede week speel je drie wedstrijden van een uur.  Er wordt gespeeld op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.  De poules zijn door de ITC op sterkte ingedeeld, rekening houdend met verhinderingen.  We proberen je wedstrijden op 2 dagen per week te plannen.  Een eventuele invaller dient bij voorkeur ongeveer van gelijke sterkte te zijn.  Met elke speler in de poule speel je een dubbel tegen de andere twee spelers.  De speler die in de voorronde de meeste games heeft gehaald promoveert.  De minst scorende speler in de voorronde degradeert.  Bij gelijke stand bepaald de ITC wie er promoveert of degradeert.  De spelers vullen zelf per uur de games in.  Het schema van de wedstrijden met standen en uitslagen hangt in de kantine.  De ITC houdt de stand bij en wijst de winnaar van de voorronde en hoofdronde aan. 

Na twee weken wordt de wisselprijs uitgereikt op donderdagavond aan de speler, die de meeste games heeft behaald. Heel veel plezier in de eerste week. Het schema voor de tweede week wordt gemaakt aan de hand van de behaalde resultaten. 
Groeten van de ITC: Paul Raaphorst, Erwin Weenink, Gerard en Gabriëlla van Vuure
2019 WWT Voorronde v2

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 43064395

Tennisbanen: De Krommert 146, Oosthuizen (0299-403070)

Secretariaat: Warder 80
1473 PE Warder