Informatie over de voorjaarscompetitie 2024

19 oktober 2023

Zoals elk jaar organiseert de tennisbond ook in 2024 een competitie in het voorjaar. Ieder lid van de Zeevangspelers, van jong tot oud, kan aan deze competitie meedoen. Ter illustratie, dit jaar deden er in het voorjaar 13 teams mee aan de competitie en in het najaar 11 teams.

Jeugdspelers t/m 17 jaar kunnen het beste op de volgende pagina kijken:
https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/
De rest van de informatie richt zich namelijk meer op leden vanaf 18 jaar.


Aan de competitie doe je mee als team van minimaal vier personen. De enige uitzondering daarop betreft deelname aan de 8&9-competitie, waarbij het team slechts uit drie personen hoeft te bestaan, al wijst de praktijk uit dat ook in dit geval de meeste teams een grootte van vier of meer hebben.
Een team kan bestaan uit alleen vrouwen, alleen mannen of een combinatie daarvan (gemengd team).


De competitie begint in april en in totaal speel je zeven keer, meestal wekelijks, maar er zitten wat onderbrekingen in vanwege vakantieperiodes. Je kunt kiezen op welke dag je competitie wil spelen, de meeste mogelijkheden zijn er op donderdagavond, vrijdagavond, op zaterdag en op zondag. Als je mee gaat doen aan de competitie op vrijdagavond speel je om de week, in totaal vijf keer.

Als je wilt weten welke mogelijkheden er allemaal zijn raadpleeg dan een van de bestanden hieronder. Er staat tevens een bestand met alle speeldata.

Belangstelling of vragen? Meld je bij Jan Kootstra, [email protected]

 

Aanbod Senioren KNLTB Voorjaarscompetitie 2024.pdf Speeldata Jeugd voorjaarscompetitie 2024.pdf Speeldata voorjaarscompetitie 2024.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-43064395 (secretariaat) 0299-403070 (kantine)

De Krommert 146, Oosthuizen

Secretariaat: Warder 80
1473 PE Warder

KVK-nummer

40624060