Doe je mee aan de voorjaarscompetitie?

06 november 2022


Zoals elk jaar organiseert de tennisbond ook in 2023 een competitie in het voorjaar. Ieder lid van de Zeevangspelers, van jong tot oud, kan aan deze competitie meedoen. In 2022 deden er maar liefst 14 teams van onze vereniging mee aan deze competitie, er is dus veel animo voor het meedoen aan de competitie!

Aan de competitie doe je mee als team, dat minimaal uit vier mensen bestaat. De enige uitzondering daarop betreft deelname aan de 8&9-competitie, waarbij het team slechts uit drie mensen hoeft te bestaan, al wijst de praktijk uit dat ook in dit geval de meeste teams uit vier of meer mensen bestaan. De leden die de doelgroep vormen voor de 8&9-competitie hebben al een mail ontvangen met bijzonderheden over deze competitievorm.
Een team kan bestaan uit alleen vrouwen, alleen mannen of een combinatie daarvan (gemengd team).

De competitie begint in april en in totaal speel je zeven keer, meestal wekelijks, maar er zitten wat onderbrekingen in vanwege vakantieperiodes. Je kunt kiezen op welke dag je competitie wil spelen, de meeste mogelijkheden zijn er op donderdagavond, vrijdagavond, op zaterdag en op zondag. Als je mee gaat doen aan de competitie op vrijdagavond, speel je in totaal vijf keer.

De bestanden onderaan dit bericht geven verdere informatie:

  • Het aanbod voor de senioren (leden vanaf 17 jaar)
  • Het aanbod voor de jeugdleden
  • De data waarop competitie gespeeld wordt, inclusief de inhaaldagen die worden gebruikt als er door weersomstandigheden niet op de geplande dag gespeeld kan worden.

Wil je meedoen aan de competitie of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar Jan Kootstra:
[email protected]

 

Aanbod Senioren KNLTB Voorjaarscompetitie 2023.pdf Aanbod KNLTB voorjaars- en najaarscompetitiejeugd.pdf Data Voorjaarscompetitie 2023.pdf

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0299 401307 (Ledenadministratie) Secretariaat: 06 4306 4395

De Krommert 146, Oosthuizen

Secretariaat: Warder 80
1473 PE Warder

KVK-nummer

40624060