Clubkampioenschappen 2024!

13 april 2024


De inschrijving van de clubkampioenschappen is geopend!
Alle leden hebben hier ook mail over ontvangen. In dit bericht geven we jullie graag meer informatie over het toernooi.

Voor wie zijn de clubkampioenschappen?
Alle volwassen leden en oudere jeugdleden zijn welkom om mee te doen, of je al vijftig jaar tennist of net begint, er is voor iedereen plek. Er wordt gespeeld in sterktecategorieën, dus iedere deelnemer kan op eigen niveau wedstrijden spelen. Daarnaast hebben we een beginnerscategorie en zijn de zomerleden ook van harte welkom om mee te doen.

Aan welke onderdelen kun je meedoen?
Je kunt je maximaal voor drie verschillende onderdelen opgeven. Vind je drie onderdelen wat te veel worden, schrijf je dan in voor één of twee. Let vooral op je beschikbaarheid: als je aan drie onderdelen mee wilt doen, geldt de richtlijn dat je maximaal twee verhinderingen kunt doorgeven.

Tegen wie speel je tijdens de clubkampioenschappen?
Het is de bedoeling dat je tijdens de clubkampioenschappen tegen mensen speelt die ongeveer net zo goed zijn als jij. De beste tennissers van de club spelen tegen elkaar in de categorie 5-6 en de beginnende tennissers in de categorie voor beginners, daar tussenin passen alle andere leden. De oudere jeugd kan aan de hand van de actuele speelsterkte inschatten welke categorie het beste past.

Hoe lang duurt het toernooi?
Het toernooi is van 5 t/m 15 juni. Op vrijdag 7 juni zullen er geen wedstrijden zijn vanwege de voorjaarscompetitie. Doordeweeks beginnen de wedstrijden vanaf 19.00 uur. Op de zaterdagen spelen we overdag en ’s avonds en op de zondag overdag. Op zaterdag 15 juni is de finaledag met een feestavond als afsluiter. We hebben live-muziek, lekker eten en er zijn mooie prijzen te winnen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Hoe geef je je op?
Je kunt je het beste opgeven via de volgende link: https://www.toernooi.nl/tournament/D62974E8-66E8-4A1B-8C13-3B90F6BFC2EB .
We willen jullie vragen om de verhinderingen goed in te vullen. Denk hier bijvoorbeeld ook aan je tennisles en kantinedienst. Mocht je nu nog niet weten wanneer je verhinderd bent, kun je je verhinderingen nog aanpassen tot de sluitdatum van inschrijving.

En als het niet lukt of je hebt nog vragen, stuur dan een mail naar: [email protected]

De inschrijving sluit op 26 mei, dus schrijf je snel in! Wij hebben er in ieder geval veel zin in en hopen jullie in juni allemaal op de tennisbaan te zien.

Sportieve groeten, de commissie


boven: Merel, Tynke, Tirza, Joyce
onder: Dylan, Lisanne, Michelle

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-43064395 (secretariaat) 0299-403070 (kantine)

De Krommert 146, Oosthuizen

Secretariaat: Warder 80
1473 PE Warder

KVK-nummer

40624060